GO UP

Camping di Pantai Menganti

Halo sedulur Gong, nang kene nyong arep sharing pengalaman camping nang Menganti.

Pantai Menganti kue ana bagian pantai dan bagian bukit. Nek sing lumrah nggo camping biasane nang daerah bukite. Nek rika arep camping tapi bingung urung ana alate, pihak pengelola pantai wis menyediakan. Sedina 80ewu per tenda kapasitas empat orang.

Tapi nek rika kaya Nyong sing lewih seneng nggawa alat dewek, ya orapapa. Tarif camping nang menganti kaya tarif masuk biasa. Ora ana tambahan tarif apapun. Kecuali nek rika nyewa homestay utawa tenda.

Kaya kue bae sharing-sharing kan Nyong, ditunggu sharing-sharing selanjutnya.

ig: bkuncoro

Leave a Reply

You don't have permission to register