GO UP

Camping nang Bukit Banda

Halo sedulur Gong, nyong ana cerita. Cerita pas nyong camping nang Bukit Banda. Mbok rika urung ngerti Bukit Banda nang endi, Bukit Banda kue nang Kecamatan Karangsambung, Kabupaten Kebumen. Nek kan Kebumen kota, arahe ngalor terus tekan karangsambung. Nek dijelasna angel lah. Nyong be kur pisan mengonoh.

Alasan utama camping nang kene, ya karena nang instagram ketone apik. Pas esuk pemandangane kaya nang nduwur gunung. Bagian lembah dipenuhi kabut. Seolah kayanu diatas awan.

Tapi pancen akses dalane urung kepenak pas nyong nganah. Nek siki sih kayane wis lumayan apik. Perjuangan banget nggo Mio J ku sing shock breakere wis amoh. Ditambah ban ngarepe gundul. Jan lengkap banget rekasane.

ig: bkuncoro

Leave a Reply

You don't have permission to register